ЄБРР вирішив виділити корпорації "Енергоресурс-інвест" $3,9 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР вирішив виділити корпорації "Енергоресурс-інвест" $3,9 млн

Фондовий ринок
382
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) вирішив виділити корпорації “Енергоресурс-інвест” 3,9 млн доларів для реструктуризації балансу компанії і придбання нового обладнання.
Про це йдеться в повідомленні ЄБРР.
Згідно з ним, ЄБРР надає шестирічний кредит в місцевій валюті (3,9 млн доларів в еквіваленті) корпорації “Енергоресурс-інвест”, яка є одним з провідних провайдерів рішень по ізоляції сталевих труб і виробником пластикових каналізаційних труб і дренажних систем.
Кошти будуть використані для реструктуризації балансу компанії і підуть на придбання обладнання для виробництва гофрованих полімерних труб і полімерних резервуарів великого діаметру.
“В результаті “Енергоресурс-інвест” зможе виробляти широкий спектр полімерних труб з меншими витратами, що дозволить компанії підвищити свою конкурентоспроможність і пропонувати рішення “під ключ” для будівництва та монтажу систем підігріву, підготовки і подачі води, а також рішень щодо водовідведення та збору дощової води”, – зазначено в повідомленні.
Зазначається, що для перед- і постінвестиційної підтримки проекту будуть виділені кошти ЄС в рамках програми “EU4Business” на суму до 200 тис. євро.
Проект також отримає грант в сумі до 266 тис. доларів в рамках програми “FINTECC”, яка реалізується в Україні з лютого 2016 року і спрямована на передачу технологій у сфері пом’якшення та адаптації до кліматичних змін.
Підкреслюється, що ці кошти будуть використані для створення нової лінії з виробництва великих резервуарів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас