День фінансів, 20 червня: Кожній АЗС по електрозарядці. Водіям допомогу від Privat24. Боротьба з контрабандою вже завтра. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 червня: Кожній АЗС по електрозарядці. Водіям допомогу від Privat24. Боротьба з контрабандою вже завтра.

624
Середа, 20 червня. Говорити – не мішки носити?
У Порошенка заговорили про підвищення мінімалки. Кажуть, що економічні показники цього року дозволяють це зробити. “Я так розумію, ситуація вирівнюється. Тому що завжди перша половина року – недобір доходів. З літа починає наростати дохід. Видно, що показники оптимістичні. Вони дають можливість підняти заробітну плату”, – заявила представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко.
АЗС, гаражі та паркінги зібралися облаштовувати електрозарядками. У Мінрегіонбуді кажуть, що вивчають можливість обов’язкового облаштування електрозарядками всіх АЗС, громадських гаражів і автостоянок, в тому числі парковок для автомобілів біля громадських і житлових будівель. «Зараз ще електричних машин в Україні не дуже багато, але їх кількість буде збільшуватися в геометричній прогресії. Нам треба дивитися і думати наперед», — говорить Лев Парцхаладзе.
Privat24 розробив функцію екстреної допомоги водіям. У Приватбанку кажуть, що тепер зв’язатися з цілодобовою підтримкою, щоб викликати технічну допомогу в будь-яку точку України, можна одним дотиком. Як зазначають у банку, новий сервіс забезпечить надання допомоги в дорозі протягом максимум 30-40 хвилин. Перевіряйте!
“Укрпошта” оцінила щорічні збитки від доставки пенсій. Як каже виконувач обов’язків директора “Укрпошти” Ігор Смілянський, востаннє тарифи за доставку пенсій переглядалися 2004 року. На сьогоднішній день збитки “Укрпошти” від цієї послуги сягають 1 мільярда гривень на рік.
Підвищення пенсій з липня. Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко каже, що вже з 1 липня близько 1 мільйона українців очікує підвищення пенсій. «Розмір мінімальної пенсії зросте до майже 1500 грн», – зазначає Розенко. Більш того, якщо з’явиться додатковий ресурс в бюджеті ПФ, обіцяють поза планом реалізувати певні пенсійні програми.
Боротьба з контрабандою буквально завтра. Уряд ухвалив план дій, спрямованих на боротьбу силових відомств з контрабандою на митниці. «Ми запропонували систему заходів, використовуючи департамент захисту Національної економіки поліції і всі служби ДФС, для того щоб буквально завтра розпочати тиск на контрабандне середовище, щоб залучити додаткові кошти в державний бюджет», – каже міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Уряд розраховує залучити в держбюджет за рахунок боротьби з контрабандою 70-100 млрд грн.
Реакція “Газпрому” на арешт рахунків у Великій Британії. У російському “Газпромі” кажуть, що арешт активів компанії у Великій Британії суперечить вердикту суду Швеції про призупинення виконання рішення Стокгольмського арбітражу. Кажуть, що компанія буде захищати свої права згідно з чинним законодавством.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас