"Нова Пошта" надасть усім своїм працівникам повне медичне страхування від Страхової компанії "Уніка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова Пошта" надасть усім своїм працівникам повне медичне страхування від Страхової компанії "Уніка"

Особисті фінанси
452
20 червня, Київ. Упродовж 2018-2019 років «Нова Пошта» забезпечить усі 26 тисяч своїх працівників повним медичним страхуванням. Протягом першого страхового кварталу, що почнеться 1 липня, буде застрахована перша хвиля працівників, яка складе 14 тисяч осіб, наступна хвиля з 1 жовтня – 17 тисяч, і третя – з 1 січня 2019 – 26 тисяч працівників. «Нова Пошта» також надасть можливість своїм партнерам застрахувати своїх працівників за корпоративними тарифами, а всім працівникам компанії – своїх найближчих рідних (батьків, дітей, дружин/чоловіків). Ліміт страхової відповідальності на дату підписання Договору страхування складе більше, ніж 1,5 млрд грн. Компанія також бере на себе виплату всіх податків, що складають 19,5% від вартості страхування. Сумарна вартість проекту та відповідальний підхід компанії до своїх працівників не мають аналогів на ринку України та покликані задати новий формат умов на українському ринку праці.
Сьогодні «Нова Пошта» виходить на новий рівень сервісу. Цього компанія досягає завдяки своїй системі цінностей, головне місце в якій займає клієнт. Щоб задовольнити його потреби, компанія вдосконалює технології та максимально підтримує і розвиває своїх працівників. Адже лише той працівник сервісної компанії, що задоволений у своїх базових потребах, роботою, матеріальним станом, кар’єрними перспективами, рівнем безпеки та захищеності на робочому місці, здатен надати сервіс такої якості, щоб зробити щасливим і задоволеним клієнта. Своїм проектом медичного страхування «Нова Пошта» досягає, з одного боку, підвищення рівня лояльності працівників до компанії, а з іншого – частково вирішує питання кадрової кризи на нашому ринку праці. Своїм проектом медичного страхування всіх працівників «Нова Пошта» демонструє українцям наявність вибору всередині країни, а іншим компаніям – приклад ставлення до працівників та реального дотримання проголошених цінностей.
Корпоративне медичне страхування – взаємовигідний для компанії та працівників варіант: компанія забезпечує страхування своїм працівникам, а працівник отримує зручний спосіб захисту свого здоров’я. З погляду «Нова Пошта», що у своїй стратегії спирається на принципи сталого розвитку, в регіонах, де якісне медичне обслуговування не скрізь доступне, така підтримка для людини результативніша, ніж самостійні пошуки клініки, лікаря та медикаментів.
Наповнення страхового пакету включає всі необхідні послуги: діагностування, амбулаторно-поліклінічну та невідкладну допомогу, медикаменти, стоматологію та допомогу у випадку серйозних захворювань. В цілому в процес обслуговування працівників «Нова Пошта» буде включено 3,5 тисячі медичних закладів по всій Україні. «Нова Пошта» неодноразово створювала нові тенденції в українському бізнес-середовищі. Цього разу ми маємо намір вплинути на ринок праці і задати новий тренд – повністю оплачуване компанією медичне страхування всіх працівників, – коментує співвласник «Нова Пошта» В’ячеслав Климов. – Ми розраховуємо в такий спосіб не тільки попіклуватися про наших людей, але й розвинути в них глибоке розуміння сервісності. Лише той працівник сервісної компанії, що задоволений своєю роботою, матеріальним станом, кар’єрними перспективами, рівнем безпеки та захищеності на робочому місці, який може дозволити собі якісний відпочинок, може надати сервіс такого рівня, щоб зробити клієнта щасливим та задоволеним».
«Ми розглядаємо проект з «Нова Пошта» як дуже важливий для українського бізнесу приклад високого рівня відповідальності і лояльності роботодавця до своїх співробітників. Для нашої компанії страхування підприємства настільки великого масштабу – це виклик, до якого ми повністю готові. Ми уважно прислухаємося до вимог сучасного ринку і реагуємо відповідно, спрямовуючи наші зусилля на постійне вдосконалення якості страхових послуг. Поєднуючи інноваційні і традиційні підходи, Уніка прагне надавати зручні та досконалі страхові рішення своїм клієнтам і партнерам. Адже саме в надійному забезпеченні захисту їхніх інтересів ми бачимо основне завдання нашої діяльності», – коментує Олена Ульє, голова правління Страхової компанії «Уніка».
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас