Ще один аеропорт запустив електронну реєстрацію пасажирів і багажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще один аеропорт запустив електронну реєстрацію пасажирів і багажу

Фондовий ринок
789
Міжнародний аеропорт Запоріжжя запровадив електронну систему реєстрації пасажирів і багажу.
Про це повідомила прес-служба аеропорту.
“Для пасажирів це означає значне пришвидшення обслуговування під час проходження реєстрації та відсутність необхідності тривалий час стояти у чергах”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що пасажири матимуть можливість самостійно та заздалегідь отримати електронний посадковий талон без друку паперового. Після цього пасажиру залишається зареєструвати багаж, у разі його наявності. Електронний посадковий талон, як і його паперовий аналог, містить у собі всі дані про посадкове місце в літаку, номер рейсу, та іншу інформацію щодо перельоту пасажира. Також з’явилася можливість для пасажирів проходити всі формальності за моделлю Fast Track, яка також пришвидшує процес посадки на літак.
У прес-службі додають, що на сьогодні практично всі авіакомпанії-партнери Запорізького аеропорту, а це МАУ, LOT, Turkish Airlines, Motor Sich, SkyUp, Pegasus, Atlas Global, AzurAir, WindRose, YanAir, Bravo Airways, Anda Air, працюють за новою системою.
При цьому аеропорт звертає увагу, що у кожної авіакомпанії свої правила і терміни реєстрації, тому рекомендує пасажирам заздалегідь ознайомитися з ними.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас