ЄС продовжив санкції проти Росії за анексію Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС продовжив санкції проти Росії за анексію Криму

Світ
246
Рада Європейського Союзу на рік продовжила санкції проти Росії за незаконну анексію Криму.
“18 червня 2018 року Рада продовжила обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя Росією до 23 червня 2019 року”, – повідомляється на сайті Ради ЄС у понеділок.
Санкції, зокрема, включають заборони на імпорт до ЄС продуктів з Криму і Севастополя, інвестиції в Крим і Севастополь, що означає заборону для європейців чи європейських компаній на купівлю нерухомості на півострові, фінансування кримських компаній, а також заборону на надання послуг з постачання товарів.
“Ці заходи застосовуються до громадян ЄС і компаній, заснованих в ЄС. Їх дія обмежена територією Криму і Севастополя”, – йдеться в повідомленні.
Крім цього, ці заходи передбачають заборони на послуги, пов’язані з туристичною діяльністю в Криму і Севастополі; експорт низки товарів і технологій на півострів для транспортного, телекомунікаційного та енергетичних секторів, пов’язаних з розвідкою і видобутком нафти, газу та мінеральних ресурсів.
“Не слід також надавати технічну допомогу, посередницькі, будівельні або інженерні послуги, пов’язані з інфраструктурою в цих секторах”, – додали в Раді ЄС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас