Microsoft об'єднається з Walmart для розробки мережі магазинів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft об'єднається з Walmart для розробки мережі магазинів

Фондовий ринок
375
Microsoft розробляє систему, що дозволяє ритейлерам самостійно відкривати автоматизовані магазини без продавців і кас – аналоги Amazon Go. Зараз Microsoft веде переговори з Walmart для запуску цього проекту, пише Reuters.
Microsoft вже представив свій проект кільком ритейлерам, з її допомогою адміністратори супермаркетів зможуть аналізувати, що кладе в свій кошик покупець. Зараз компанія експериментує з різними видами камер, які закріплюються на візках для покупок.
При цьому поки невідомо, коли Microsoft випустить продукт на ринок. Представники Microsoft і Walmart заявили, що «не коментують чутки». Співробітники Amazon також відмовилися від коментарів.
На сьогоднішній день ринок автоматизованого оформлення замовлень в США становить $50 млрд, при цьому Amazon Go зі своїми магазинами з роботами замість продавців – практично єдиний гравець у цій сфері. У найближчому майбутньому Amazon планує відкрити такі магазини в Чикаго і Сан-Франциско. При цьому Amazon має намір відкривати автоматичні магазини окремо, не змінюючи структуру власного ритейлера Whole Foods, яку він купив у 2017 році за $13,7 млрд.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас