Уряд виділив 200 млн гривень на компенсації за житло для сімей УБД у інших державах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд виділив 200 млн гривень на компенсації за житло для сімей УБД у інших державах

Казна та Політика
308
Уряд направив 200 мільйонів гривень на компенсації за житло для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав та осіб з інвалідністю І-ІІ групи, які отримали її під час участі у бойових діях за кордоном. Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні.
“Урядом затверджено розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за житло для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав, а також для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах, на загальну суму 200 млн гривень”, — йдеться у повідомленні.
Завдяки цьому 189 осіб отримають грошову компенсацію.
Також, уряд прийняв рішення щодо надання постраждалим учасникам Революції Гідності прав на пільги, передбачені для учасників бойових дій.
Зокрема, постанова КМУ “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 р. № 1303” доповнює категорією “постраждалий учасник Революції Гідності” переліком груп населення, яким лікарські засоби за рецептами лікарів відпускаються безоплатно або на пільгових умовах у разі амбулаторного лікування.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас