Сбербанк активно розглядає пропозиції потенційних інвесторів на ТЦ "Магелан" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сбербанк активно розглядає пропозиції потенційних інвесторів на ТЦ "Магелан"

Фондовий ринок
442
“Сбербанк” (дочка Сбербанку РФ) переуклав договори з усіма якірними орендарями торгового центру “Магелан” і активно розглядає пропозиції потенційних інвесторів.
“На сьогодні ТРЦ “Магелан” вже повернувся в повноцінний режим роботи. 11 червня відновив роботу гіпермаркет “Ашан”. Загалом, всі якірні орендарі – “Ашан”, “Інтертоп”, “Брокард”, “Будинок Іграшок” – переуклали договори з новою керуючою компанією”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в Сбербанку.
За даними банку, нова керуюча компанія почала співпрацю з консалтинговою компанією UTG (брокерідж), і SHEN (facility maintanace), охорону об’єкта буде здійснювати Державна служба охорони.
“Банк активно розглядає пропозиції потенційних інвесторів. До цього часу банк як власник майна – через керуючу компанію (оскільки управління торговими центрами не є профільною діяльністю банку) має забезпечити контроль безперебійного обслуговування, експлуатації об’єкта та його охорону, забезпечення всіх прав та інтересів орендарів, трудових колективів і якісного обслуговування покупців – відвідувачів центру”, – відзначили в банку.
При цьому на момент, коли актив приймався у власність банку і відбувалося погашення частини заборгованості ДП “Край Проперті”, з урахуванням всіх обтяжуючих обставин і ризиків, незалежна оцінка вартості ТЦ “Магелан” становила $23,7 млн. Проте ринкова вартість об’єкта на момент продажу може відрізнятися.
У прес-службі додали, що на момент винесення рішення Антимонопольного комітету України про надання дозволу Dragon Capital купити ТЦ “Магелан”, банк ще не був власником об’єкта (він став ним 27 грудня 2017 року).

Довідка Finance.ua

  • У зв’язку зі штурмом 1-2 червня у ТЦ Магелан компанія “Ашан Рітейл Україна” ухвалила рішення закрити супермаркет до 10 червня включно.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас