Apple значно скоротила замовлення на складання нових телефонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple значно скоротила замовлення на складання нових телефонів

Технології&Авто
522
Обсяг замовлень американської Apple Inc. на складання нових iPhone, які компанія, як очікується, представить у вересні, на 20% нижчий, ніж роком раніше.
Про це повідомляє Nikkei Asian Review з посиланням на свої джерела.
“Apple досить консервативна в плані розміщення замовлень на нові iPhone в цьому році. Плановане виробництво трьох нових моделей iPhone зараз на 20% нижче, ніж роком раніше”, – йдеться в повідомленні.
Раніше видання повідомляло, що у вересні поточного року Apple планує представити три нові моделі iPhone, дві з яких будуть оснащені дорогими дисплеями з технологією органічних світлодіодів (OLED), як у випадку iPhone X. Ще одна нова модель, як очікується, буде оснащена більш економічним LCD-дисплеєм, що використовується в лінійці iPhone 8.
За даними джерел, торік обсяг замовлень на складання iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X, розміщених Apple до офіційної презентації пристроїв, передбачав випуск близько 100 млн нових пристроїв. У поточному році це лише близько 80 млн одиниць.
За даними Apple, в жовтні-грудні минулого року компанія продала 77,31 млн iPhone, включаючи смартфони попередніх поколінь, що на 1% менше, ніж роком раніше.
Сукупні глобальні поставки смартфонів за весь 2017 рік скоротилися на 0,3%, до 1,46 млрд євро, причому зниження ринку було відзначено вперше в історії галузі, свідчать дані IDC.
Тайванська Foxconn здійснить складання основної частини нових iPhone цього року, повідомила Yuanta Securities Investment Consulting. Компанія отримала замовлення на складання всіх смартфонів з OLED-дисплеєм з діагоналлю 5,8 дюйма, а також замовлення на складання 80-90% пристроїв моделі з OLED-дисплеєм з діагоналлю 6,5 дюйма і 30% версії з LCD-дисплеєм.
Серед інших компаній, які отримали замовлення від Apple, Pegatron і Wistron.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас