Девелопер UDP придбав будівлю біля Софійського собору за $4 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Девелопер UDP придбав будівлю біля Софійського собору за $4 млн

Фондовий ринок
677
Департамент комунальної власності Київської міської держадміністрації (КМДА) продав на аукціоні нежитлове приміщення, розташоване в провулку Георгіївський, 9 (а, а2) в Шевченківському районі Києва, ТОВ “Глобал Інвест” (Київ) за 102,541 млн грн (близько $4 млн).
Як зазначається у відповіді департаменту комунальної власності КМДА на запит агентства “Інтерфакс-Україна”, цю будівлю площею 3,8 тис. кв. м було включено до переліку об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади Києва та підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.
Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником 99,776% статутного капіталу ТОВ “Глобал Інвест” є ТОВКУАЮДП Ессет Менеджмент”, яке діє від свого імені і за рахунок ПЗНВІФ “Міський квартал”(станом на 8 червня компанія також володіє 67,3% в статутному капіталі ТОВ “Юкрейніан Девелопмент Партнерс” (UDP)).
За даними департаменту комунальної власності, на аукціоні також було продано нежитлову будівлю по вул. Хрещатик, 44а ТОВ “Вакус-Інвестментс” (Київ) за 32,3 млн грн.

Довідка Finance.ua:

  • ТОВ “Глобал Інвест” створено в 2004 році, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Кінцевим бенефіціаром виступає екс-гендиректор UDP Валерій Кодецький.
  • UDP – одна з найбільших девелоперських компаній в Україні, працює на ринку з 2002 року і реалізувала 11 проектів загальною площею 3 млн кв. м. Серед найбільш відомих – розвиток аеропорту “Київ”, будівництво столичних ТРЦ Ocean Plaza і ЖК RiverStone, “Паркове місто”.
  • В кінці 2017 року компанія оголосила про вихід В.Кодецького зі складу UDP і рішення сконцентруватися на розвитку компанії City One Development.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас