У Києві з’явилася тестова версія мапи велосипедної інфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з’явилася тестова версія мапи велосипедної інфраструктури

Особисті фінанси
281
У Києві з’явилася тестова версія мапи велосипедної інфраструктури столиці. Веломапа є спільним проектом ініціативи Kyiv Smart City та громадської організації «Київ — Велосипедне місто».
Про це повідомляє Kyiv Smart City.
Команда дослідників розробила мапу з позначенням міських об’єктів велоінфраструктури. До неї віднесли зокрема велодоріжки та смуги громадського транспорту, де дозволений рух велосипедом, а також будівлі з велосипедними паркінгами.
За даними розробників, сумарна довжина велосипедних доріжок і велосмуг у столиці становить 58 км. Загальна довжина смуг громадського транспорту, де з серпня 2017 року дозволений рух велосипедом, — 12 км. Кількість місцевих локацій з облаштованими велосипедними паркуваннями — 456.
«Ми ретельно нанесли на мапу велодоріжки та велосмуги, рекреаційні маршрути з ґрунтовим покриттям дороги, а також смуги громадського транспорту, де дозволено рух велосипедом. Також позначили будівлі з велосипедними паркінгами, кафе, ресторани, магазини, бізнес-центри, навчальні заклади, парки, сквери та житлові споруди», — зазначили у Kyiv Smart City.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас