ПУМБ провів Національну конференцію з планування кар'єри для 50 школярів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ провів Національну конференцію з планування кар'єри для 50 школярів

Особисті фінанси
27
Центр «Розвиток КСВ», ПУМБ і Career Hub провели Національну конференцію з планування кар’єри для 50 переможців конкурсу есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток».
50 школярів з усієї України поспілкувалися з ТОП-менеджерами провідних команій. Під час мотиваційної дискусії «Я не боюся помилок: невдачі, за які я вдячний» Сергій Черненко, Голова правління ПУМБ, зазначив: «Невдачі бувають у кожного, все залежить від вашого ставлення до них. Головне не скільки та які помилки ви зробите, а які уроки засвоїте. Важлива не кількість падінь, а скільки разів ви змогли піднятися».
Також діти в рамках проекту провели день в Міністерстві освіти і науки та Міністерстві молоді та спорту України, в банку ПУМБ, компаніях 1+1, МАУ, D.TEK, відвідали з екскурсією Інститут серця, Projector, Національну поліцію України, зустрілися з директором видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» Іваном Малковичем, перекладачем Віктором Морозовим, режисером Марисею Нікітюк та іншими успішними українцями.
«Для мене, участь у проекті – це великий крок на шляху до омріяної професії, адже ми змогли зазирнути всередину справи, з якою плануємо по’язати життя», – поділилася враженнями від участі в конкурсі Софія Кондаурова, майбутній тренер з тхеквондо.
Нагадаємо, 50 школярів були відібрані в рамках конкурсу есе проекту «Моя кар’єра в Україні». Мета конкурсу есе – показати молодому поколінню можливий шлях розвитку кар’єри і надихнути свідомо обирати майбутню професію. Конкурс проводився з 15 січня по 2 березня 2018 року та зібрав понад 1400 есе з 23 регіонів України. Десятикласники з усієї країни могли висловити свої погляди на професійне майбутнє. В рамках конкурсу відбулося 5 регіональних зустрічей з 250 фіналістами з усієї України, серед яких були відібрані 50 переможців, які стали учасниками Національної конференції з планування кар’єри.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас