Маск показав тизер нового кросовера Tesla Model Y (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск показав тизер нового кросовера Tesla Model Y (фото)

Фондовий ринок
2214
Глава компанії Tesla показав нове тизерне зображення компактного кросовера під назвою Model Y. Про це повідомляє Autocar.
Презентація Tesla Model Y запланована на 15 березня 2019 року, а виробництво почнеться в 2020 році.
“Ми могли б представити модель Y в будь-який час з кінця цього року до середини наступного року, тож 15 березня звучить добре”, – написав Ілон Маск.

Зараз Маск оцінює заявки від компаній, що пропонують контракт на поставку деталей для Model Y. Він, ймовірно, буде робити це довше і ще більш ретельно, ніж зазвичай, з огляду на нещодавні проблеми з поставками деталей, які викликали відставання у виробництві Model 3. У Tesla хочуть бути впевненими, що темпи виробництва нової моделі не будуть падати.
За попередніми даними, Tesla Model Y оснастять двома моторами і будуть пропонувати з комплектами акумуляторів різної ємності. Деякі технічні й стилістичні рішення будуть запозичені у старшої моделі Model X.
На тизерному зображенні показаний автомобіль без дзеркал заднього виду. Хоча чинні в США закони вимагають встановлення дзеркал, вони можуть бути переглянуті, щоб дозволити використовувати камери і внутрішні дисплеї в якості альтернативи дзеркалам ще до того, як Model Y з’явиться на дорогах.
Складання Model Y налагодять на новому заводі американської компанії в Каліфорнії, в місті Фрімонт. Ціна на базову версію кросовера буде починатися від $45 000.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас