Swift планує збільшити штат в Китаї на 50% і повернутися до КНДР у разі скасування санкцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Swift планує збільшити штат в Китаї на 50% і повернутися до КНДР у разі скасування санкцій

Фондовий ринок
164
Система передачі фінансових повідомлень SWIFT планує збільшити кількість персоналу в Китаї на 50% вже в поточному році, щоб впоратися з підвищеним попитом на міжнародні платежі.
В даний час в Шанхаї та Пекіні працюють близько 40 осіб, заявив голова підрозділу SWIFT в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні Ален Рес в інтерв’ю агентству Bloomberg. У найближчі місяці будуть найняті ще приблизно 20 фахівців, зокрема інженерів, юристів і ринкових експертів.
“У Китаї у нас вже майже 500 клієнтів, бізнес розвивається неймовірними темпами, ми підключаємося до ринкової інфраструктури”, – сказав він.
За словами А. Реса, SWIFT буде рада відновити відносини з північнокорейськими банками у разі скасування міжнародних санкцій після очікуваного саміту СШАКНДР на рівні глав держав.
SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) – спільнота всесвітніх міжбанківських фінансових телекомунікацій. Членство в SWIFT дозволяє здійснювати міжнародні та внутрішньодержавні розрахунки, а також обмінюватись фінансовими повідомленнями, пов’язаними з грошовими ринками, ринками цінних паперів і документарними операціями.
Користувачами SWIFT є понад 11,3 тис. найбільших банківських і фінансових організацій у більш ніж 200 країнах світу. В минулому році вони передали 7,1 млрд повідомлень через систему. Щоденно через мережу SWIFT проходять платіжні доручення сумарною оцінною вартістю більше ніж $6 трлн.
Головний офіс організації знаходиться в Ла-Юльп (Бельгія).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас