Новий VW Golf отримає двигун потужністю 400 к. с. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий VW Golf отримає двигун потужністю 400 к. с.

Технології&Авто
847
У VW Golf восьмого покоління, який з’явиться у продажу в 2019 році, буде хардкорівська версія VW Golf R з двигуном потужністю 400 к. с. Про це журналістам повідомив голова правління Volkswagen Юрген Стакманн.
Який конкретно двигун отримає новий Golf R – поки що залишається загадкою. Щодо цього існує кілька припущень. Так, експерти Auto Express вважають, що це буде чотирициліндровий двигун 2,0 л з турбонаддувом. Він буде підтриманий 48-вольтовою електричною системою. Загальна потужність цієї гібридної силової установки досягне 400 к. с. З такою силовою установкою Golf зможе менше витрачати палива під час поїздок по місту.
Звісно, VW Golf R в дизайні кузова і в салоні буде трохи відрізнятися від стандартної версії. Це цілком зрозуміло, адже мова йде про найбільш екстремальну версію «Гольфу». Вона навіть своїм зовнішнім виглядом повинна свідчити про швидкість і потужний двигун. Тому Golf R отримає елементи з вуглеволокна, нову вихлопну систему, великі повітрозабірники, унікальний колір кузова.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас