“Глобус” на перших щорічних зборах Всеукраїнської мережі доброчесності і комплаєнсу (UNIC) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Глобус” на перших щорічних зборах Всеукраїнської мережі доброчесності і комплаєнсу (UNIC)

Особисті фінанси
38
Захід підтвердив високий статус організації
Член Наглядової Ради Банку ”Глобус” Марина Вощилко взяла участь у перших щорічних зборах Всеукраїнської мережі доброчесності і комплаєнсу (UNIC), які відбулися 30 травня в Києві.
Окрім власників та топ-менеджменту компаній-членів UNIC, на захід з’їхалися керівники міжнародних організацій, представники державних органів та посольств. Серед спікерів були Франсіс Маліж, Керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу; Юрай Штрассер, Директор з політики та етики ЄБРР; Йост Люнгман, Постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні; Джемма Айолфі, Голова з питань комплаєнсу та корпоративного управління Базельського інституту управління; Альгірдас Шемета, Бізнес-омбудсмен України та інші поважні гості.
Головні теми для обговорення — роль держави у забезпеченні доброчесного ведення бізнесу; роль доброчесного бізнесу у формуванні державної політики; протидія корупції як сфера, де бізнес та держава мають об’єднати зусилля; просування ідеї доброчесності через колективні дії у приватному секторі; кращі світові практики: що дає сертифікація рівня комплаєнсу; сертифікація рівня комплаєнсу як конкурентна перевага тощо.
Учасники також обговорили результати спільної роботи за рік та амбітні плани на майбутнє.
“Глобус” одним з перших в Україні приєднався до UNIC, і представник Банкує членом Комітету з питань доброчесності мережі.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас