Дані про оцінку с/г землі внесуть у єдиний геопортал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дані про оцінку с/г землі внесуть у єдиний геопортал

Аграрний ринок
206
У Держгеокадастрі України відбулося засідання робочої групи з опрацювання питань, пов’язаних з організацією та проведенням загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки (НГО) земель сільськогосподарського призначення, — йдеться в повідомленні прес-служби відомства.
Як наголошується в релізі, на засіданні обговорювався стан виконання робіт з оцінки, проаналізовано ухвалені кроки з проведення ґрунтових обстежень в рамках певних заходів з проведення оцінки, а також питання організації і термінів виконання наступних етапів.
«Крім того, члени робочої групи розглянули питання створення геопорталу, що містить інформацію про загальнонаціональну нормативну грошову оцінку земель сільськогосподарського призначення, його зміст, набір функцій і сервісів, які можуть бути запропоновані користувачам», — поінформували чиновники.
Зокрема, як вважають у відомстві, на геопорталі буде зведена вся інформація, отримана в результаті проведення робіт, достатня для розрахунку НДО окремої земельної ділянки, а також узагальнені дані про оцінку в розрізі регіонів, природно-сільськогосподарських районів та сільськогосподарських угідь.

Довідка Finance.ua

  • Кабінет Міністрів України 7 лютого 2018 року ухвалив рішення про проведення загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас