За яку роботу можна отримати зарплатню у 100 тис. гривень - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За яку роботу можна отримати зарплатню у 100 тис. гривень - експерт

Особисті фінанси
21208
В українців є можливість не виїжджаючи з країни заробляти до 100 тисяч гривень на місяць.
Про це повідомила контент-експерт Rabota.ua Тетяна Пашкіна.
“Найбільш високооплачувані спеціальності в Україні – це програмісти, бо вони прив’язані до валюти, і керівники різних рівнів, які роками заробляють свою репутацію”, – зазначила експерт, підкресливши при цьому, що також одними з найбільш високооплачуваних є вакансії за кордоном.
“Справа в тому, що закордонні роботодавці у нас більш щедрі, ніж наші українські”, – зазначила експерт.
“Максимальні зарплати, які нашим громадянам пропонують українські роботодавці – це сто тисяч гривень на місяць. На сьогоднішній день у нас є 26 вакансій із зарплатою від ста тисяч гривень. Є вакансія розробника з зарплатою від ста тисяч гривень. Також є вакансії для продавця програмного забезпечення, фінансового директора, але в основному це програмісти”, – заявила експерт.
“Якщо говорити про зарплату в 50 тис. грн, то туди вже увійдуть виробничники і вакансії, які українцям пропонують за кордоном. Наприклад, прибиральниці офісу в Ізраїлі пропонують 50 тисяч гривень, водіям в Польщі також пропонують від 50 тис. грн”, – заявила експерт, зазначивши при цьому, що середня зарплата в Україні все-таки коливається в межах 8-10 тис. грн.
“Що стосується найбільш популярних спеціальностей, за якими зараз є максимальна кількість вакансій, то це 6 професійних сфер: продаж, торгівля, виробництво, адміністративний персонал, IT і студенти. В різні роки і в різних містах цей список змінюється, але по Україні в цілому у нас на першому місці виробничі вакансії, потім йдуть продаж і торгівля. Середня зарплата по Україні, на яку йде основна маса населення, коливається від 8 до 10 тис. грн. В обласних центрах це в середньому 8-9 тис. грн. Якщо говорити про міста-мільйонники, то найбагатше місто – це Київ, де середня зарплата 11,4 тис. грн. В Одесі середня зарплата 10,7 тис. грн, у Львові – 10,2 тис. грн, у Харкові – 9 тис. грн, у Дніпрі – 8,8 тис. грн”, – зазначила експерт.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас