Porsche негайно припиняє продаж нових автомобілів у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche негайно припиняє продаж нових автомобілів у Європі

Технології&Авто
1285
Німецький автовиробник Porsche негайно припиняє продаж нових автомобілів у Європі через невідповідність новим екологічним нормам.
Про це повідомила в ексклюзивному матеріалі газета Frankfurter Allgemeine Zeitung.
“Виробник спортивних автомобілів Porsche негайно припинив продаж всіх нових автомобілів. Причиною є перехід на нові цикли виміру вихлопів WLTP і RDE, які висувають суворіші вимоги як до процедури допуску під час випробувань, так і при експлуатації в реальних дорожніх умовах”, – пише газета.
Нові норми поступово набирають чинності з вересня цього року. Бензинові двигуни, як правило, можуть вкластися в ці межі, тільки якщо вони обладнані фільтрами твердих частинок, зазначає FAZ.
З п’ятниці на інтернет-сторінці конфігуратора з’явилося оголошення: “Обрана модель короткочасно недоступна в якості нового автомобіля вільної конфігурації через подальшу модельну ревізію”.
А в центрі Porsche покупцю повідомили, що нових автомобілів моделей Cayenne та Panamera доведеться чекати щонайменше до березня 2019 року, пише газета.
Офіційної заяви Porsche з цього приводу поки не надходило.
Агентство Рейтер в свою чергу з посиланням на представника Porsche повідомляє, що мова йде лише про обмеження продажів. “Тимчасово буде обмежено пропозицію. Але ми не припиняємо продаж нових автомобілів”, – повідомив агентству представник компанії у Штутгарті.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас