У Харкові співробітники обікрали банк на чотири мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові співробітники обікрали банк на чотири мільйони

Кримінал
805
Харківські слідчі завершили досудове розслідування за фактом махінацій працівників банківської установи.
Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області, пише “Сегодня”.
Всього задокументовано 10 епізодів злочинної діяльності вказаних осіб. Зловмисники завдали банку матеріальних збитків на загальну суму близько 4 млн грн. З метою забезпечення відшкодування завданих збитків на майно підозрюваних накладено арешт.
Слідством встановлено, що протягом 2007-2008 років начальник одного з відділень банківської установи разом зі співробітниками відділення організував злочинну схему заволодіння коштами банку. Під виглядом надання громадянам коштів в кредит вони виготовляли підроблені документи. На їх підставі зловмисники від імені громадян отримували від банківської установи гроші.
Слідчими відділу з розслідування особливо важливих справ та злочинів, скоєних організованими групами та злочинними організаціями СУ ГУНП в Харківській області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо даної організованої злочинної групи.
Обвинувальний акт спрямований на розгляд в один з судів міста Харкова. Зловмисникам загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас