НДУ підписав контракт на розробку нової IT-платформи для депозитарної системи фондового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НДУ підписав контракт на розробку нової IT-платформи для депозитарної системи фондового ринку

Фондовий ринок
426
Національний депозитарій України підписав контракт на розробку нового програмного забезпечення для депозитарної системи фондового ринку з британською компанією Percival Software Limited.
Як повідомили порталу Finance.ua в прес-службі НДУ, вже визначено етапи і терміни розробки і впровадження нової IT-платформи.
Так, учасники ринку матимуть більше часу для тестування системи, ніж передбачалося раніше. З 1 червня 2018 року розпочинається безпосередня робота над проектом.
Відповідно до контракту, передбачено такі етапи розробки:
1. Поставка системи з основним функціоналом – листопад 2018 року. Початок робіт з тестування ПЗ співробітниками НДУ, які триватимуть до запуску.
2. Поставка системи з фінальним функціоналом – квітень 2019 року. Початок робіт з тестування ПЗ учасниками фондового ринку України.
3. Запуск нової системи – 5 серпня 2019 року.
«Раніше за попередніми оцінками запуск системи планувався в першій половині 2019 року. Однак, після опрацювання всіх можливих нюансів, пов’язаних з адаптацією рішення до умов українського ринку, обсяги додаткової роботи виявилися більшими, ніж передбачалося, – каже Міндаугас Бакас, Голова Правління Національного депозитарію України. – З іншого боку, це дало нам можливість передбачити в контракті також більшу кількість часу тестування системи учасниками фондового ринку».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас