Кличко попередив "героїв паркування" про високі штрафи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко попередив "героїв паркування" про високі штрафи

Казна та Політика
1172
У вересні набуває чинності новий закон про реформування сфери паркування транспортних засобів, який допоможе упорядкувати трафік на вулицях Києва.
Про це столичний мер Віталій Кличко заявив в ефірі одного з телеканалів, інформує його прес-служба.
За словами Кличка, багато паркінгів у Києві порожні, тому що більшість водіїв керується логікою: чому я повинен платити, коли можу залишити свою машину де завгодно і мені за це нічого не буде.
За словами градоначальника, відсутність відповідальності за хаотичне паркування на вулицях міст призвела до критичної ситуації на дорогах.
“Зараз неправильно припарковані авто в багатьох місцях займають по дві смуги руху. Від цього – пробки на дорогах. Від цього – проблеми з трафіком. Водії не хочуть платити за паркування і кидають свої авто будь-де. У вересні закон набирає чинності. І можу говорити тільки одне: залишати свої авто в місцях, де це заборонено, буде досить дорого”, – заявив Кличко.
На думку мера Києва, нові правила паркування змусять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема, паркуватися в належних місцях.
Крім того, переконаний мер, ухвалення закону про паркування дозволить залучити інвестиції в будівництво нових паркінгів, в тому числі – перехоплюючих – на околицях міст, і наповнювати місцеві бюджети.
Нагадаємо, 27 вересня 2018 року набуде чинності Закон про реформування сфери паркування транспортних засобів, зміну правил паркування і евакуації.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас