Samsung Galaxy S10 отримає екранний сканер відбитків пальців Qualcomm — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung Galaxy S10 отримає екранний сканер відбитків пальців Qualcomm

Фондовий ринок
435
На початок наступного року компанія Samsung намітила анонс флагманських смартфонів нового покоління – апаратів Galaxy S10+ і Galaxy S10. Мережеві джерела продовжують публікувати інформацію про характеристики цих пристроїв.
Раніше вже ходили чутки, що новинки можуть отримати передовий дактилоскопічний сканер в області дисплея. Як повідомляють веб-ресурси, нещодавно південнокорейський гігант прийняв остаточне рішення на користь встановлення такого датчика відбитків пальців. Відповідне повідомлення компанія нібито розповсюдила серед своїх партнерів.
Відзначається, що Samsung задіє в смартфонах Galaxy S10 екранний сканер відбитків пальців з ультразвуковою технологією. Поставками відповідного компонента займеться Qualcomm. У порівнянні з оптичними датчиками ультразвуковий метод отримання відбитків забезпечить більшу точність.
Оприлюднено і деякі інші передбачувані характеристики майбутніх флагманських смартфонів. Йдеться про розвинені засоби штучного інтелекту, про екран з піксельною щільністю понад 600 PPI (точок на дюйм), а також про флеш-накопичувач стандарту UFS 3.0. Не виключено також, що буде реалізована підтримка мобільних мереж п’ятого покоління (5G).
Офіційний анонс смартфонів серії Galaxy S10 може відбутися в січні 2019 року – на міжнародній виставці споживчої електроніки Consumer Electronics Show (CES) в Лас-Вегасі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас