Бабченко виявився живим (оновлюється) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бабченко виявився живим (оновлюється)

Кримінал
2930
Журналіст Аркадій Бабченко виявився живим. Про це на брифінгу у Києві повідомив глава СБУ Василь Грицак.
«Я міг би принести співчуття родині Аркадія Бабченка, але не буду цього робити. Навпаки, сьогодні я привітаю Аркадія з третім днем народження і запрошую його до зали», – зазначив він і визнав, що відбулось інсценування злочину.
За словами очільника СБУ, вбивство російського журналіста замовили російські спецслужби. Він також додав, що замовника злочину вже затримано.
Організатори замаху на Аркадія Бабченка готували й інші теракти. За словами Грицака, посередник у вбивстві Бабченка мав ще одне завдання на території України – підготувати й інші теракти.
«300 автоматів Калашникова, сотні кілограмів вибухівки, необмежена кількість патронів, боєкомплекти для АГС, мінометні міни та інше», – поінформував очільник СБУ.
На брифінг завітав і сам Бабченко. Він подякував спецслужбовцям за хитро розіграну комбінацію, яка допомогла затримати злочинців.
Нагадаємо, інформація про вбивство Бабченка з’явилась ввечері 29 травня. Згідно цієї інформації його начебто вбили на порозі власної квартири трьома пострілами у спину.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас