Essential Products скасувала розробку нового смартфону і розглядає можливість продажу компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Essential Products скасувала розробку нового смартфону і розглядає можливість продажу компанії

Фондовий ринок
181
Керівництво Essential Products найняло компанію Credit Suisse Group AG, щоб та допомогла знайти потенційних покупців.
В даний час обговорюється можливість продажу всієї компанії, включаючи патентне портфоліо і всі апаратні продукти (вже випущений смартфон, майбутні пристрої розумного будинку, зовнішню камеру для смартфонів).
У соціальній мережі Twitter Енді Рубін написав, що в розробці завжди знаходиться кілька продуктів, і іноді доводиться відмовитися від одного з них, щоб зосередитися на більш перспективному з них. При цьому тривають роботи над майбутніми продуктами, включаючи мобільні та домашні рішення.
Перша модель відразу ж після виходу отримала не дуже схвальні відгуки з боку перших покупців. Вони скаржилися на проблеми в роботі камери, сенсорного дисплея, телефонного модуля.
Продажі Essential PH-1 виявилися невтішними. Спочатку на цей апарат була встановлена ціна $699, як і на iPhone, який розглядався як конкурент. Але за такою ціною вдалося реалізувати лише близько 20 тис. пристроїв як через сайт компанії, так і через партнерів.
Знизивши вартість у жовтні минулого року на $200, компанія змогла оживити продажі. Однак навіть з урахуванням цього пожвавлення на поточний момент вдалося реалізувати лише 150 одиниць Essential PH-1.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас