Найбільших лотерейних операторів виведено з-під санкцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільших лотерейних операторів виведено з-під санкцій

Казна та Політика
1119
Лотерейні оператори “М.С Л.” і “Патріот” виведені з санкційних списків РНБО.
Оновлені списки осіб, які потрапили під персональні спеціальні економічні й інші обмежувальні заходи (санкції), оприлюднені на сайті Президента України.
Згідно з ним, під санкції потрапили 1748 фізичних та 756 юридичних осіб, тоді як рік тому у списках було 1228 фізичних і 468 юридичних осіб.
Як повідомлялося, в серпні 2016 року новим власником ПрАТ “Патріот” став український банкір, колишній голова правління Ощадбанку Олександр Морозов.
Лотерейний оператор ТОВ “М.С.Л.” з 2015 року тричі був включеним до санкційного списку і активно оскаржував обмеження своєї діяльності.
Компанія повідомляла, що за ініціативою її акціонерів Служба безпеки відкрила кримінальне провадження та провела розслідування щодо встановлення наявності фактів і дій, які могли б стати підставою для застосування до оператора санкцій, після чого провадження було закрито у березні 2017 у зв’язку з відсутністю порушень.
Основним власником ТОВ “М.С.Л.”, за даними компанії, є Evolot Limited (Кіпр), кінцевим бенефіціаром – кіпріот Маркос Шиапаніс, і компанія не має “російського коріння”.

Довідка Finance.ua:

  • Частка “М.С.Л.” на українському ринку через дії санкцій, за її даними, впала з 80-85% у 2013 році до приблизно 25% до літа 2017 року.
  • Мережа точок продажу лотерей “М.С.Л.” – близько 5 тис..
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас