Uber запустить в Японії сервіс замовлення таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запустить в Японії сервіс замовлення таксі

Фондовий ринок
279
Uber Technologies планує запустити в Японії свій перший пілотний сервіс із замовлення поїздки, який буде з’єднувати пасажирів з іншими постачальниками послуг таксі.
Американська компанія прагне розширити свою присутність у цій країні, де їй заблокували можливість створення власного парку автомобілів з водіями.
У найближчі місяці Uber планує запустити додаток, за допомогою якого жителі й гості острова Авадзі з населенням близько 150 000 осіб, розташованого неподалік від Осаки, зможуть замовити поїздку у понад 20 місцевих таксомоторних компаній.
Пілотний проект діятиме по березень 2019 року.
«Наразі ми концентруємося на партнерстві з таксомоторними компаніями в країні, – заявила прес-секретар Uber Japan Кей Хатторі (Kay Hattori). – Ми хотіли б вивести його на загальнонаціональний рівень».
Нагадаємо, Uber не вдалося запустити свій сервіс із замовлення поїздки в Японії, оскільки місцеве законодавство забороняє непрофесійним водіям перевезення клієнтів з оплатою послуги. Разом з тим в чотирьох містах Японії, включаючи Токіо і Осаку, працює її сервіс UberEats з доставки додому їжі з ресторанів.
Раніше в цьому році генеральний директор Uber Дара Хосровшахі (Dara Khosrowshahi) розповів інвесторам про необхідність зміни способу ведення бізнесу в Японії, додавши, що Uber зосередиться на налагодженні партнерських відносин з місцевими таксомоторними компаніями.
Також Uber запустила в Японії два пілотні проекти з перевезення людей похилого віку в сільських районах.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас