Друга за величиною фондова біржа Німеччини запустить криптовалютний додаток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Друга за величиною фондова біржа Німеччини запустить криптовалютний додаток

Фінтех і Картки
234
Друга за величиною фондова біржа Німеччини, Stuttgart Börse, обсяг торгів якої становить понад 100 мільярдів доларів, оголосила про свої плани запустити безкоштовний додаток для торгівлі криптовалютами. Додаток для смартфонів під назвою «Bison» було розроблено спільно з фінтех стартапом Sowa Labs.
З моменту запуску програми будуть підтримуватися чотири криптовалюти: bitcoin, Ethereum, Litecoin і Ripple, а в найближчому майбутньому з’являться й інші криптовалюти.
У платформі також присутній інструмент аналізу даних на базі штучного інтелекту (AI) під назвою «Cryptoradar», який щодня аналізує більш ніж 250.000 твітів з криптовалютної сфери, щоб дати уявлення про настрої спільноти в режимі реального часу. На момент публікації цієї статті Cryptoradar показує, що Bitcoin, Ethereum, Litecoin знаходяться в нейтральній зоні, а Ripple наближається до позитивного спектру.
Прототип програми був представлений на фінансово-інвестиційному торговому ярмарку Invest in Stuttgart д-ром Уллі Спанковскі, керуючим директором Sowa Labs, який заявив, що Bison “є першим криптовалютним додатком у світі, за яким стоїть традиційна фондова біржа”.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас