Демченко: Податкові в районах Києва реорганізують у фронт-офіси фіскальної служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Демченко: Податкові в районах Києва реорганізують у фронт-офіси фіскальної служби

Казна та Політика
286
У межах другої хвилі реорганізації органів фіскальної служби державні податкові інспекції у районах Києва приєднуються до Головного управління ДФС.
Про це повідомила начальник міського главку ДФС Людмила Демченко.
За її словами, після реорганізації ДПІ і ДФС утворять єдину юридичну особу на рівні Києва, а податкові інспекції виконуватимуть роль фронт-офісів главку ДФС у районах столиці.
Як відомо, за підсумками першої хвилі у столиці з’явився централізований аудиторський центр – Офіс аудиту. Він об’єднав підрозділи, що проводили податкові перевірки. Також уже реформовані підрозділи податків і зборів з юридичних осіб, фізичних осіб, контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів та погашення податкового боргу. Таким чином, вся контрольно-перевірочна робота перейшла до главку ДФС Києва.
“Черговий етап реорганізації дозволить побудувати ефективну систему адміністрування податків у столиці та забезпечити надання якісних сервісних послуг бізнесу та громадянам. Зараз наше головне завдання – щоб платники податків не відчули жодних незручностей, пов’язаних з внутрішніми процесами перетворень”, – наголосила Демченко.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас