У першому кварталі "Укрзалізниця" продала 90 тисяч міжнародних квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У першому кварталі "Укрзалізниця" продала 90 тисяч міжнародних квитків

Фондовий ринок
178
За перший квартал цього року в міжнародних касах “Укрзалізниці” оформлено майже 90 тисяч квитків. Про це повідомив в.о. голови правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов, передає УНН з посиланням на прес-службу компанії.
“Упродовж першого кварталу 2018 року в міжнародних касах “Укрзалізниці” оформлено 89 445 проїзних документів. Це перевищує показники аналогічного періоду минулого року — тоді було продано через міжнародні каси 75 502 квитки. Найбільше проїзних документів у міжнародному сполученні продано на вокзалах Львова, Чопа, Києва, Одеси та Хмельницького”, — розповів Кравцов.
Як зауважив він, у зв’язку з тим, що попит на міжнародні залізничні маршрути зростає, “Укрзалізниця” розглядає можливість відкрити міжнародні каси на вокзалах станцій Стрий, Ківерці, Роздільна-1, Подільськ, Вапнярка.
Кравцов також додав, що “Укрзалізниця” продовжує розширювати перелік поїздів міжнародного сполучення, на які можна оформити електронні квитки. Попит на цю послугу також зростає: з січня по квітень 2018 року в міжнародному сполученні з країнами Європи через сайт оформлено 72 606 квитків.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас