Компанія BitGo стане на сторожі біткойнів з Уолл-стріт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія BitGo стане на сторожі біткойнів з Уолл-стріт

Фінтех і Картки
355
Стало відомо, що заснована в Пало-Альто компанія BitGo представила новий пакет послуг для зберігання біткойнів, призначений для інституціональних інвесторів, які можуть цікавитися ринком.
Реліз продукту пов’язаний з купівлею BitGo американського кваліфікованого сервісу для зберігання традиційних фінансових активів Kingdom Trust. Той факт, що угода про придбання все ще чекає схвалення регулюючих органів, не зупиняє BitGo від підтримки сервісів Kingdom Trust.
Глава компанії BitGo Трейсі Олсон зазначив, що реліз, що відбувся – це перехід компанії в статус повнофункціонального постачальника рішень для забезпечення безпеки як для пересічних споживачів, так і інституціональних інвесторів:
«Ми безумовно бачимо багато великих інвесторів, які цікавляться цифровими валютами. Але є й інші клієнти, такі як невеликі хедж-фонди, які просто не хочуть брати на себе відповідальність за зберігання активів. Вони прагнуть отримати безпеку через аутсорсинг, і це те, що BitGo дійсно забезпечує».
Три рівні обслуговування включають в себе «кваліфіковане зберігання», в якому BitGo пропонує безпечне зберігання і зберігання в Trust Kingdom; «Інституційне зберігання» – рішення, яке дозволяє клієнтам управляти гаманцями, підключеними або відключеними від Інтернету; і самокеровані зберігання.
Таким чином, Олсон позиціонує нові послуги як спосіб, який може сподобатися всім клієнтам, як тим, хто хоче самостійно налаштувати і керувати гаманцями, так і тим, хто хоче, щоб інші управляли криптографічними ключами, необхідними для доступу до коштів.
«Вони дійсно націлені на різні сегменти ринку тому, що ринок вимагає цих трьох різних рішень», – продовжив Олсон.
Що стосується інформації про клієнта, Олсен вказав, що BitGo не буде розкривати загальну вартість активів, які вона допомагає зберігати, при цьому компанія заявила, що 15 відсотків транзакцій біткойнів тепер відбуваються через їхні гаманці.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас