Китай випустить власний рейтинг криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай випустить власний рейтинг криптовалют

Фінтех і Картки
289
Незважаючи на заборону діяльності криптовалютних бірж в країні, китайський уряд продовжує моніторити криптовалютну індустрію і, мабуть, не збирається відмовлятися від розробок у сфері блокчейн.
В офіційному прес-релізі, випущеному з приводу підготовлюваного звіту йдеться: Цей звіт буде базуватися на незалежному аналізі криптовалют і блокчейн проектів, що демонструє впевненість китайського уряду в технології блокчейн. Він також служитиме своєрідним орієнтиром як для урядових, так і комерційних і дослідницьких організацій.
На даний момент Пекін уважно стежить за 30 криптовалютними проектами. Серед них: Bitcoin, Ethereum, Ripoco [Ripple], Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, Starcoin, NEO, Ioota, Monroe Currency, Dash, New Currency, Ethereum Classic, Quantum Chain, Nano, Application Chain, Big Zero Coin, Verge, Stratis, Cloud Storage, Stimco, Bit Stock, Bitcoin, Coin, Decred, Super Cash hcash, Komodo, ARK.
Стандарти, за якими визначаються перспективні криптовалютні проекти, включають в себе: по-перше, проект має власну блокчейн мережу; по-друге, він надає можливість створення публічних нод; по-третє, проект має браузер, за допомогою якого можна працювати з мережею; по-четверте, проект має відкритий вихідний код; п’ятий – є сайт проекту, а з командою можна зв’язатися.
Метою рейтингу, який з’явиться найближчим часом, є «оцінка технологічних можливостей, корисності програми та інноваційності проекту».
Складанням рейтингу займеться Китайський інституту розвитку електронно-інформаційної індустрії, а сам рейтинг повинен з’явитися на сайті інституту незабаром.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас