Uber показала, як виглядатимуть аеропорти для літаючих таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber показала, як виглядатимуть аеропорти для літаючих таксі

Фондовий ринок
497
Uber показала концептуальні зображення аеропортів для літаючих таксі, які в компанії називають скайпортами (skyport). Свої рішення продемонстрували 6 відомих архітектурних компаній.
Як повідомляє ITC, проекти такі:
Варіант від Humphreys & Partners нагадує величезний вулик, при цьому майданчики для приземлення винесені на різні поверхи (кожен рівень обслуговує до 900 пасажирів на годину), щоб уникнути повітряних заторів. У проекті використовуються екологічно чисті матеріали, а також особлива екосистема, яка самостійно справляється з усуненням шкідливого впливу на навколишнє середовище.
Скайпорт від Pickard Chilton пропонує модульну структуру, при якій кожен модуль розрахований на 180 посадок і злетів на годину, обслуговуючи до 1800 пасажирів за цей період часу. Модулі допускають як вертикальне так і горизонтальне об’єднання в масиви, що дозволить оптимально використовувати будь-який ландшафт.
Варіант від BOKA Powell відрізняється гнучкою структурою, яка здатна протистояти сильному вітру. У бюро Corgan пропонують встановлювати гігантські «парасольки» уздовж існуючих шосе, щоб переосмислити існуючу інфраструктуру і створити транспортні артерії нового типу.

Скайпорт Gannett Fleming вдало обігрує логотип Uber в оформленні майданчиків для зльоту і посадки, а також використовує колірне кодування по периметру майданчиків для зручного сприйняття статусу пілотами літаючих таксі. Проект Beck Group також надихався бджолиними вуликами, пропонуючи природну схему масштабування за допомогою підключення нових майданчиків-сот до існуючих.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас