Кабмін відстрочив введення в дію нового техрегламенту ліфтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін відстрочив введення в дію нового техрегламенту ліфтів

Казна та Політика
265
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні в четвер відстрочив до 2019 року введення в дію нового технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів.
“Уряд на своєму засіданні ухвалив постанову, якою передбачається відстрочення введення в дію технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 № 438, з метою недопущення припинення діяльності суб’єктів господарювання, які постачають на ринок ліфти та компоненти їх безпеки і ліквідації робочих місць на цих підприємствах”, – йдеться в повідомленні Міністерства соціальної політики.
Зокрема, суб’єктам господарювання надано право до 31 грудня 2018 року поставляти на ринок ліфти та компоненти їх безпеки, що відповідають технічному регламенту ліфтів, затвердженому постановою уряду від 22 квітня 2009 року № 465.
Зазначений термін є достатнім для виконання вимог нового технічного регламенту про створення органів з оцінки відповідності ліфтів та компонентів їх безпеки, та проведення ними сертифікації об’єктів ліфтового господарства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас