Huawei розповіла про нові рішення для цифрової трансформації промислових підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei розповіла про нові рішення для цифрової трансформації промислових підприємств

Технології&Авто
519
Компанія Huawei на заході Hannover Messe продемонструвала нові розробки для цифрової трансформації промислових підприємств.
Представлені рішення дебютували під гаслом Leading New ICT, Connecting Bits & Gears. Мова йде про впровадження технологій Інтернету речей і новітніх систем зв’язку, в тому числі мобільних рішень п’ятого покоління (5G). Крім того, йдеться про використання хмарних платформ.
Huawei і партнери показують, як ці технології можуть бути використані в широкому спектрі цифрових сценаріїв на промислових підприємствах: Інтернет транспортних засобів, Інтернет ліфтів і ескалаторів, підключені фабрики, «розумна» логістика, діагностичне технічне обслуговування і ремонт.
Зокрема, Huawei і Telefonica представили експериментальний варіант «розумного» лічильника на базі вузькосмугового Інтернету речей (NB-IoT) в мюнхенському аеропорту. До складу рішення входить система камер EnergyCam, що записує показники традиційних лічильників, що аналізує зображення, розпізнає відображені показники лічильника за допомогою інтегрованого ПЗ і передає дані в цифровій формі з використанням технології NB-IoT.
Крім того, Huawei запустила експериментальну/випробувальну систему для «розумного» виробництва TSN+OPC UA у співпраці з такими міжнародними організаціями, як AII, Avnu Alliance, Edge Computing Consortium (ECC) і Fraunhofer FOKUS, а також з відомими виробниками, такими як Schneider Electric, HollySys, National Instruments Corporation (NI), B&R Automation, TTTech і Sprient.
Система орієнтована на кілька промислових сценаріїв взаємодії. Серед підтримуваних технологій названі: діагностичне технічне обслуговування і ремонт, аналіз даних, машинне навчання і штучний інтелект. Вони здатні допомогти промисловим компаніям підвищити продуктивність за рахунок скорочення часу простою, поліпшення показника загальної ефективності обладнання і зниження загальної вартості володіння.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас