Логістична компанія UPS розробляє власні електричні вантажівки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Логістична компанія UPS розробляє власні електричні вантажівки

Технології&Авто
243
Американська логістична компанія UPS і британська технологічна корпорація Arrival розробляють парк з 35 повністю електричних вантажівок, які будуть використовуватися в Лондоні і Парижі. Про це пише The Verge.
Перші електричні вантажівки з’являться в Великобританії і Франції до кінця 2018 року. Вантажівки зможуть проїжджати на одному заряді 240 кілометрів. Arrival планує встановити на них вдосконалені дисплеї, а також оснастити технологією Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), зможе знизити втому водія під час поїздки.
«Ми раді співпрацювати з UPS для створення модульного повністю електричного транспортного засобу, призначеного для роботи в людних містах», — розповів Денис Свердлов, генеральний директор компанії Arrival.
Електромобілі будуть мати обтічне переднє вікно для більш широкого огляду для водія, подібно до фургонів Royal Mail, що також були розроблені у співпраці з Arrival.
З 2009 року UPS інвестувала в дослідження електричного транспорту та альтернативних видів перевезень більше ніж $750 млн. На сьогоднішній день в парку компанії 300 електромобілів і 700 гібридних машин, які перевозять вантажі в Європі і США. Крім цього, в 2017 році UPS співпрацювала з Workhouse Group для розробки і тестування 50 електронавантажувачів у США, а на початку 2018 року компанія замовила 125 електричних вантажівок Tesla Semi.
Транспортні компанії, які займаються перевезенням пасажирів або вантажів, все частіше починають вкладати в розробку електричних автомобілів. Нещодавно компанія Volvo показала першу електричну вантажівку FL Electric, яку можна використовувати в міських умовах — для побутових перевезень та для утилізації відходів. Компанія Mitsubishi Fuso, що належить Daimler, пообіцяла випустити електровантажівку з можливістю дуже швидкої зарядки.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас