Бачення Західною Європою того, що відбувається в Україні, не відповідає реаліям, - Мінгареллі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бачення Західною Європою того, що відбувається в Україні, не відповідає реаліям, - Мінгареллі

Казна та Політика
2387
Бачення Західної Європи того, що відбувається в Україні, не відповідає реаліям. Про це сьогодні, 7 травня, у ході лекції для студентів Київського інституту бізнесу і права повідомив голова Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі.
“У Євросоюзі не дуже хороша подача інформації щодо того, що відбувається в Україні. Особливо в західних країнах бачення того, що відбувається в Україні, не є реалістичним. Це велика проблема. Ми повинні знайти шляхи для того, щоб допомогти зрозуміти людям із Західної Європи, що відбувається в Україні”, – сказав Мінгареллі.
Одним із способів, як змінити ситуацію в кращий бік, Мінгареллі назвав забезпечення можливості молодим людям подорожувати в Західну Європу.
Нагадаємо, в березні повідомлялося, що представництво ЄС в Україні запускає всеукраїнську комунікаційну кампанію “Moving Forward Together/Йдемо разом” для інформування про переваги співпраці з ЄС.
Зазначалося, що кампанія включає пріоритетні теми для ЄС в Україні: глибоку і всеосяжну зону вільної торгівлі, відновлення сходу і децентралізацію.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас