Американський організатор концертів запровадить систему розпізнавання облич замість квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський організатор концертів запровадить систему розпізнавання облич замість квитків

Технології&Авто
189
Організатор концертів Ticketmaster і фінтех-стартап Blink Identity розроблять систему розпізнавання облич, щоб глядачам не доводилося показувати квитки при вході. Про це повідомляє Gizmodo.
За словами представників Blink Identity, технологія дозволить виявити обличчя користувача серед 50 тис. осіб і зіставити його з фотографією з бази даних за півсекунди.
Дата запуску проекту не уточнюється.
Ticketmaster розраховує, що це дозволить людям потрапляти на концерти, не пред’являючи квитків. Компанія також впевнена, що розробка зробить масові заходи більш безпечними.
Для реєстрації клієнтові потрібно буде пройти повз датчик, який сфотографує і внесе його в базу даних.
Варто відзначити, що Ticketmaster — компанія, що реалізує квитки на концерти та різні культурні заходи по всьому світу. Нещодавно організатор запровадив систему електронних квитків.
Нагадаємо, в Австралії придумали концертний браслет-тестер наркотиків в напоях. Браслет Sip Safe створили в Університеті Монаш в Мельбурні. Цільова аудиторія цього гаджета — глядачі на масових івентах: концертах, фестивалях і т. д. За допомогою браслета можна визначити, чи не підмішані в коктейль наркотики. Для цього знадобиться всього дві хвилини.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас