"Укрзалізниця" і угорська MÁV домовилися розвивати контрейлерні перевезення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" і угорська MÁV домовилися розвивати контрейлерні перевезення

Фондовий ринок
154
ПАТ “Укрзалізниця” і угорська державна залізнична компанія Magyar Államvasútak (MÁV) домовилися про спільний розвиток контрейлерних перевезень, йдеться в повідомленні “Укрзалізниці”.
В.о. голови правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов під час робочого відрядження до Будапешта (Угорщина) провів переговори з менеджментом угорських залізниць: президентом – генеральним директором MÁV Ілоною Давид, генеральним директором MÁV-Start Андрашем Чепке, а також з головою правління – генеральним директором Rail Cargo Hungaria Імре Ковач.
Сторони обговорили низку актуальних питань двосторонньоъ співпрацы в сфері вантажних і пасажирських перевезень, тарифної політики, в т.ч. питання розвитку транзитних перевезень вантажів з Китаю в напрямку Європи через перехід на кордоні Україна – Угорщина.
“Також в рамках зустрічі сторони домовилися розвивати контрейлерні перевезення, оскільки зараз це питання є актуальним, враховуючи зростання вантажопотоку в європейському напрямку”, – йдеться в повідомленні.
За даними “Укрзалізниці”, в січні-березні 2018 року обсяги перевезень вантажів залізничним транспортом між Україною та Угорщиною склали 1071,26 тис. тонн, що на 168,35 тис. тонн, або 18,6%, більше, ніж за аналогічний період 2017 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас