Експерти з США назвали десятку «майже вічних» автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти з США назвали десятку «майже вічних» автомобілів

Технології&Авто
30277
Незалежні експерти Consumer Reports опублікували рейтинг автомобілів, які без проблем проїжджають понад 320 тисяч кілометрів. Для складання рейтингу були опитані респонденти, які володіли вживаними авто. Головними критеріями були такі показники: авто повинні були пройти не менше ніж 300 тис. км і при цьому не завдати своїм власникам жодних проблем.
Як стверджують експерти, десятка найбільш надійних авто виглядає наступним чином:
Toyota Camry є одним з найпопулярніших авто, яке хвалять за надійність. Щоправда, часто забувають сказати, що цей високий рівень надійності досягається коротким міжсервісним інтервалом – на станцію техобслуговування рекомендується заїжджати кожні 10 000 км. Таким чином, обслуговування цього авто буде обходиться трохи дорожче, ніж у інших марок. І все ж таки власники Toyota Camry дійсно рідко скаржаться на цей автомобіль.
Honda Accord
До цього автомобіля практично неможливо причепитися. Ергономіка, оздоблення салону, їздові характеристики – ідеально майже все. Якщо вже чіплятися, то тільки до дещо жорсткої підвіски. Але це плата за надійність і за можливість розганятися до «сотні» за 10,6 секунди.
Toyota Prius вважається одним з найкращих автомобілів, якщо говорити про співвідношення якість – ціна – економічність. Це міський сімейний автомобіль для тих, кому за 30. А ось молодь цей автомобіль оцінить навряд чи – надто вже у Пріуса серйозний дизайн.
Honda CR-V – автомобіль простий і навигадливий. Пластик комусь може здатися зовсім простакуватим, але якість збірки настільки висока, що навіть у старих авто скрипу не почуєш. Немає питань і до ергономіки, втім, як і до інших характеристик. Двигуни Honda завжди були відомі своєю надійність. При правильному обслуговуванні і використанні витратних матеріалів високої якості проблем з автомобілем не буде.
Toyota Sienna
«Беріть, не пошкодуєте!», – саме так відгукуються про Toyota Sienna ті, кому довелося поїздити на цій машині. А ще цей автомобіль називають універсальним для всієї родини. Серед плюсів машини – високий рівень комфорту, недорога експлуатація, висока зручна посадка і прекрасний огляд.
Honda Civic вже не перший рік входить в топ-10 найбільш продаваних автомобілів. Серед беззаперечних переваг називають цікавий дизайн, високу посадку, просторий салон, невибагливість в обслуговуванні і високу надійність всіх систем.
Toyota Corolla – автомобіль з надійним двигуном, з хорошою ходовою, з просторим багажником і салоном і завжди готовий виїхати на дорогу. Деякі експерти називають її найкращою в своєму класі.
Говорячи про Toyota 4Runner, в першу чергу згадують про їх надійність, високу прохідність та невибагливість. Якщо до машини ставитися дбайливо, то протягом декількох років можна уникати серйозних поломок.
Toyota Highlander називають гідним автомобілем з фантастичною надійністю. Якщо в перші 5 років експлуатації своєчасно проводити технічне обслуговування, заїжджати на станцію, щоб поміняти розхідники і оливу, то ніяких проблем він не доставить.
Ford F-150 підкорить серця автолюбителів. І на це є причини. Автомобіль цей підійде всім любителям комфорту, хоча він і призначений для бездоріжжя. Шкіряний салон, великий вибір електрорегулювань. Машина поводиться прекрасно на будь-яких дорогах.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас