У Києві запускають перший тролейбус із відеоспостереженням у салоні (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві запускають перший тролейбус із відеоспостереженням у салоні (схема)

Казна та Політика
347
Один з тролейбусів КП “Київпастранс” обладнали камерами відеоспостереження в рамках пілотного проекту Департаменту інноваційних технологій КМДА з відеофіксації в громадському транспорті. Про це повідомляє KyivSmartCity.
Першим обладнаним камерами відеоспостереження став тролейбус №16 з депо №2, що курсує на столичному маршруті “Вул. Щусєва – Майдан Незалежності”.
У салоні тролейбуса встановлять три статистичні камери підрахунку пасажирів. Таким чином, можна буде рахувати кількість пасажирів в різний час перевезень і миттєво реагувати на завантаженість маршруту в години пік.
Крім того, в салоні планують встановити температурні сенсори, щоб швидко змінювати температурний режим для комфортного проїзду пасажирів.
Також в пасажирському салоні хочуть встановити дві камери розпізнавання облич, які підключать до міської системи Safe city. У разі необхідності, ці камери допоможуть правоохоронцям знайти зниклу або розшукувану людину.

У салоні також встановлять надчутливу камеру Fish-Eye з кутом огляду 360 градусів і аудіозв’язок з водієм. З такою технічною підтримкою водій зможе відстежувати дії пасажирів у салоні і миттєво реагувати на порушення, які можуть виникнути під час руху.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас