Китайці показали в Європі новий кросовер за мотивами Nissan — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці показали в Європі новий кросовер за мотивами Nissan

Технології&Авто
501
В Європі відбулася прем’єра передсерійної версії нового китайського електричного кросовера Byton. Ця подія відбулася під час Тижня дизайну в Мілані.
Бренд Byton створила в минулому році китайська корпорація Future Mobility. Його очолює німець Карстен Брайтфельд, який раніше займався програмою BMW i. Під цим брендом китайці планують випускати електромобілі. Першим з них стане кросовер. Він вже майже готовий до серійного виробництва. У його дизайні відчувається вплив Nissan і Land Rover.
Замість стандартної панелі та інформаційно-розважальної системи розташовується широкий дисплей. У центрі рульового колеса знаходиться великий сенсорний дисплей. Навіть сидіння можна повернути всередину на 12 градусів (щоб зручніше було розмовляти).
Думаємо, що серійна версія, коли вона з’явиться, мало чим буде відрізнятися від передсерійного варіанту, який ми зараз з вами бачимо. За словами Брайтфельда, цей кросовер вже готовий на 85%.
Кросовер запропонують покупцям в двох варіантах силової установки – з одним електродвигуном і з двома електромоторами. Версія з одним електродвигуном на одній зарядці проїде 400 км, а з двома електромоторами – 520 км.
Китайці показали в Європі новий кросовер за мотивами Nissan
У базовій комплектації ця новинка буде коштувати від 45 000 доларів. Продажі повинні початися в Китаї в 2019 році, якщо, звичайно, Byton знайде інвесторів, готових вкласти в її серійне виробництво 400 млн доларів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас