Найбільша польська авіакомпанія запустить рейс в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша польська авіакомпанія запустить рейс в Україну

Фондовий ринок
697
Найбільша польська авіакомпанія LOT оголосила про відкриття в серпні нового маршруту Київ – Бидгощ (Польща) на літаках Embraer. Про це повідомляє видання avianews.
Зазначається, що новий рейс буде здійснюватися з аеропорту в Жулянах. Польоти за новим маршрутом з України в Польщу будуть виконуватися двічі на тиждень на Embraer 175.
Розклад передбачає вильоти з київського аеропорту по четвергах і неділях о 23:40 з прибуттям в Бидгощ о 00:40 на наступний день. Зворотні вильоти будуть виконуватися з Бидгоща по понеділках і п’ятницях о 05:10 з прибуттям до Києва о 08:00. Час у дорозі становитиме близько 2 годин.
Для виконання нових рейсів Київ-Бидгощ LOT має намір задіяти літак, який прилітає ввечері з Варшави в Жуляни і відлітає вранці в Варшаву.
Ціна квитків на рейси Київ-Бидгощ починається від $89 в обидва кінці з урахуванням усіх податків та перевезення тільки ручної поклажі. Квитки за тарифом Stardard, який включає безкоштовну норму багажу, продаються за ціною від $139 в обидва кінці з урахуванням зборів.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас