Голова "Укравтодору" висловився щодо ідеї скасування жовтого сигналу світлофора на дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова "Укравтодору" висловився щодо ідеї скасування жовтого сигналу світлофора на дорогах

Казна та Політика
1457
Керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак висловився проти ідеї скасування жовтого сигналу світлофора на дорогах країни.
“Ні, я цього не підтримую. Я підтримую зміни швидкості в населених пунктах до 50 км/год. Це збільшує безпеку на дорогах, можливість виключити зіткнення з пішоходами на дорозі. Наприклад, в Одеській області після закінчення ремонту однієї з доріг, на наступний день було ДТП, де загинули люди. У ці дні ми завершили ямковий ремонт на Одеській трасі, дорога більш-менш в хорошому стані і водії ганяють з шаленою швидкістю, і вже було серйозне ДТП. Так не може бути”, – сказав він в ході Українського інфраструктурного форуму-2018 в Києві в четвер.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України вирішив утворити урядову комісію з технічного розслідування дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 17 квітня у Кривому Розі (Дніпропетровської обл.).
Крім того, вирішено винести на розгляд урядової ради з питань дорожнього руху питання про можливість скасування жовтого сигналу світлофора в дорожній мережі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас