Гройсман пояснив, навіщо в Україні продовжується ямковий ремонт доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман пояснив, навіщо в Україні продовжується ямковий ремонт доріг

Казна та Політика
2023
В Україні продовжиться ямковий ремонт доріг, хоча основною метою Кабінету міністрів залишається будівництво нових трас. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду.
“Ми почали програму відновлення українських доріг і насправді ми сьогодні працюємо в двох напрямках. З одного боку це ямковий ремонт. Так, він не є ефективним, але це для нас єдиний інструмент, щоб хоча б тимчасово забезпечити за допомогою ямкового ремонту утримання цих доріг хоча б мінімальний проїзд. Але [з іншого боку], наше завдання полягає в тому, щоб будувати нові дороги”, – сказав Гройсман.
Нагадаємо, уряд посилить контроль за ремонтом доріг. Будівельниками доведеться власним коштом усувати помилки, допущені при ремонті.
Раніше прем’єр зазначав, що неякісний ремонт доріг неприпустимий, тому в 2018 році Кабмін проведе перевірку всіх відремонтованих в Україні доріг.
“Я теж дивлюся в соціальних мережах або по телебаченню ці жахливі кадри, коли, я не знаю, як правильно цих людей назвати, або вони нерозумні, або просто безвідповідальні, якщо вони беруть асфальт і кидають його в калюжі з водою. Це просто неприпустимо”, – заявив раніше Гройсман.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас