Укроборонпром показав поставлені з Польщі БМП (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укроборонпром показав поставлені з Польщі БМП (відео)

Технології&Авто
1270
Збройні Сили України провели навчальні стрільби екіпажів БМП-1АК, поставлених у рамках військово-технічного співробітництва України та Польщі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив концерн «Укроборонпром».
Журналістам, які прибули подивитися на техніку та її можливості, дозволили особисто проїхатися всередині бойових машин. За словами військових, у отриманих БМП-1АК мінімальний пробіг і настріл гармат. «А в самій бригаді тільки за останній місяць вони проїхали понад півтисячі кілометрів і провели близько двох десятків вогневих вправ. Але навіть незважаючи на таку активну експлуатацію, за цей час не було жодних нарікань чи технічних несправностей», — йдеться в повідомленні.
Як повідомлялось, розроблений в Україні безпілотник почав патрулювати кордон з Кримом. Spectator-M використовуються як на морській ділянці відповідальності прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби, так і на сухопутній ділянці кордону з тимчасово окупованих півостровом.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас