Кількість американців, які вважають податки занадто високими, досягла історичного мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість американців, які вважають податки занадто високими, досягла історичного мінімуму

Світ
404
Дії президента США Дональда Трампа і Республіканського конгресу у скороченні податків виявилися ефективними. Нинішній відсоток громадян Штатів, які вважають податки занадто високими, досяг історичного мінімуму, пише Wall Street Journal.
Республіканці зазвичай управляють настроєм населення, апелюючи до зниження рівня податків, але не зараз. Згідно з опитуванням Геллапа, тільки 45% жителів США, які підтримують республіканців, скаржаться на занадто високі податки. Їх кількість значно скоротилася з 2016 року. Тоді частка незадоволених високими податками становила 73%. Нинішні показники нижчі, ніж в будь-який період з 2001 року, коли президентом був Джордж Буш. Більш ранні показники недоступні.
Дія прийнятого податкового закону почала проявлятися через зниження зарплат в лютому, зниження податків для підприємств.
В цілому, 45% американців вважають, що їхні податки занадто високі. Це, за словами дослідників Геллапа, один з найнижчих показників. Настільки ж високий відсоток тих, хто не скаржиться на податки, був зареєстрований в 1961, 2009 і 2012 роках.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас