Уряд візьметься за тих, хто отримував "копійки" за великий трудовий стаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд візьметься за тих, хто отримував "копійки" за великий трудовий стаж

Казна та Політика
4442
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Пенсійна реформа в Україні дала старт системному підвищенню пенсійних виплат. Про це він заявив в ефірі телеканалу “Україна”, пише Сегодня.
За його словами, уряд має намір змінити незадовільну ситуацію для працівників з великим стажем, але які отримували “копійки”.
“Це (все, що зроблено) не означає, що в 2017 -2018 роках ми провели перерахунок і крапка. Ні! Ми відкрили можливості для системного підвищення виплат громадянам. Зараз ми вирішуємо питання підвищення пенсій тим, хто мав стаж, але виплати були копійчані. Це колгоспники, ті, хто працював в тіні за мінімальні кошти, тощо. Серйозне питання, і ми відповімо”, – заявив Гройсман.
Нагадаємо, в квітні в Україні підвищили пенсії – стало відомо, хто отримає надбавки. За квітень більше отримають пенсіонери, які працюють, і військовослужбовці. На доплати уряд виділив майже 10 млрд гривень.
У 2018 році уряд має намір продовжити реформування пенсійної системи. Так, деякі зміни набули чинності з 1 січня 2018 року, інші будуть впроваджуватися протягом року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас