В Україні залишається 130 районів, де немає жодної ОТГ - Зубко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні залишається 130 районів, де немає жодної ОТГ - Зубко

Казна та Політика
780
В Україні залишається 130 районів, де немає жодної об’єднаної територіальної громади, а найгірша ситуація – в Одеській області, повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
“В 130 районах на даний момент не створено жодної територіальної громади”, – повідомив він під час селекторної наради з пріоритетних проектів 2018 року і завдань для обласних державних адміністрацій у Києві в п’ятницю.
Віце-прем’єр зазначив, що є кілька областей, де залишилося лише по одному району без ОТГ, а саме: Житомирська, Дніпропетровська, Тернопільська, Чернігівська, Чернівецька та Волинська.
Водночас, за його словами, найгірша ситуація з об’єднанням громад у Київській, Кіровоградській та Одеській областях (яка має найбільше районів без ОТГ).
Г. Зубко підкреслив, що в даний час важливим завданням залишається завершення формування громад, а також якісний розвиток ОТГ.
Крім того, віце-прем’єр повідомив, що за результатами першого кварталу 2018 року доходи місцевих бюджетів зросли на 10 млрд грн (24%) порівняно з минулим роком.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас