Бюджетний Nokia 3 отримав останню версію Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджетний Nokia 3 отримав останню версію Android

Фондовий ринок
885
HMD Global оновила смартфон Nokia 3 до новітньої версії операційної системи і тепер практично всі смартфони компанії працюють під управлінням Android Oreo. Також HMD Global перерахувала всі переваги, які стали доступні власникам Nokia 3 з довгоочікуваним оновленням.
Оновлення включає режим «картинка-в-картинці», 60 нових емодзі і движок Android Instant Apps — останній допомагає швидше запускати програми та оптимізувати їх енергоспоживання.
Смартфони Nokia працюють на «чистій» версії Android. Така прошивка зберігає оригінальний інтерфейс ОС, не містить прихованих додатків вендора і непотрібних фонових процесів — це позитивно впливає на продуктивність і автономність.
Крім того, з Android Oreo інтегрована функція Google Zero Touch Enrollment. Опція буде корисна для компаній, які хочуть налаштувати смартфони співробітників з урахуванням корпоративних політик. HMD Global підкреслила, що Google порекомендувала для корпоративного використання смартфони Nokia 7 Plus і 8, включивши їх в програму Android Enterprise Recommended.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас